Tigrisor.ro

www.tigrisor.ro
contact@tigrisor.ro
Twitter
Facebook

Alimentatia bio pentru bebelusi: moft sau necesitate ?

by / Thursday, 04 August 2011 / Published in bio
Print Friendly

Nu incape indoiala ca produsele bio sunt unele dintre cele mai sanatoase alimente de pe piata, fiind lipsite de aditivi nocivi, substante toxice si alte procesari industriale care le distrug continutul sau compozitia naturala si, odata cu ea, sanatatea copiilor. Chiar si asa, exista opinii pro si contra printre specialisti, mai ales in ceea ce priveste ingrijirea bebelusilor.

Daca ar avea posibilitati financiare, majoritatea parintilor ar trece bebelusul pe bio sau organic in tot ceea ce priveste ingrijirea lui – produse cosmetice, hainute si mancare. Lipsa aditivilor alimentari si fabricarea atenta a produselor scoase pe piata a captat atentia tuturor parintilor, care vor intotdeauna tot ce este mai bun pentru copilul lor.

Specialistii sunt de parere ca multi parinti nu inteleg exact utilitatea sau rolul acestor produse si ca doar adera la un trend celebru in ziua de azi, acela de a deveni bio.

Exista mai multe dezbateri la ora actuala in lume care reclama faptul ca alimentele bio destinate bebelusilor nu au un continut nutritional mai bun in comparatie cu cele facute conventional. De altfel, ei asigura parintii ca daca hranesc bebelusul cu alimente normale nu vor exista diferente nutritive semnificative fata de cei care sunt hraniti bio.

 

eexemplu: biscuiti bio

Administrare: după 8 luni

Informatii importante: fara ou, fara adaos de sare, fără adaos de zahăr, conţine gluten, fără arome artificiale, coloranţi şi conservanţi.

Ingrediente: făină spelta, melasă de orez, praf de unt, full-crema de lapte, vitamina B1.

Pregătirea: degustare uşoare şi uşor de digerat, Holle Organic Baby Alac-Biscuit este perfect pentru copil, fie ca o gustare pentru cozilor şi ronţăind, ajutând la tren maxilarului si a muschilor de mestecat.

Producator: Holle, Germania

One Response to “Alimentatia bio pentru bebelusi: moft sau necesitate ?”

  1. Tigrisor says :

    eco

TOP